пятница, 14 марта 2014 г.

Святкування Нового 2014 року у стінах академії.

    Навчаюся на музейному відділенні Харківської державної академії культури вже 4-й рік. Дуже люблю свою академію. Навчатися тут цікаво та приємно. Викладачі просто клас! Атмосфера в академії завжди доброзичлива. Наше музейне відділення дружнє і веселе – разом святкуємо свята, подорожуємо, проводимо наукові зібрання й просто спілкуємося.


    Зовсім недавно, в кінці грудня, на нашому відділенні, ми, студенти, разом із викладачами кафедр музеєзнавства і пам`яткозновства  та історії України весело відсвяткували Новий рік. Усі були одягнені у карнавальні костюми, особливо здивували своїми цікавими святковими образами викладачі. Свято вийшло надзвичайним! Був і цікавий брей-ринг між двома командами, що складалися зі студентів, а капітанами були два професори – Тортіка Олександр Олександрович і Лиман Сергій Іванович, які своєю активністю й обізнаністю «втерли носа» багатьом студентам. Я також була учасницею гри й отримала від неї купу позитивних емоцій та ще й, мабуть, найбільшого у моєму житті шоколадного Діда Мороза. Потім були різноманітні веселі конкурси, які проводили Дід Мороз із Снігуркою та дві симпатичні відмочки. Наші студенти продемонстрували свої таланти зі співу, гри на гітарі і піаніно. А потім були купа солодощів і веселі танці. Танцювали всі – і студенти, і викладачі!!! Особливо запальним виявився рок-н-рол, як з'ясувалася найулюбленіший танець усіх.

 Взагалі свято вдалося. Завдяки ньому ми ще більше здружилися. Хочеться подякувати організаторам свята – студентам 3-го курсу та чудовому, енергійному викладачеві Марії Валеріївні Тортіці, а також усім нашим улюбленим викладачам за чудовий вечір. Спасибі вам, що ви такі активні, й за те, що робите наше студентське життя яскравим і незабутнім!

Автор: Каріна.

Комментариев нет:

Отправить комментарий