пятница, 4 апреля 2014 г.

  Україна традиційно вважається співочою країною і цей статус зобов’язує, погодьтесь! Пісня лунає для нас з самої колиски і живе в душі усе наше життя. Тож не дивно, що для того, щоб знайти нові голоси, в Україні проводяться різноманітні талант-шоу, кастинги, конкурси та фестивалі. Та якщо подумати, яке відношення пошук нових виконавців стосується музейного відділення? Безпосереднє! Як то кажуть талановита людина - талановита у всьому.  
 Це можна сказати і про нашу Наташку) 
Ой, вибачте, про Наталію Владиславівну Задєріхіну.  Як можна вже було зрозуміти, першочергово піде мова, саме про співочий талант Наташі, та це далеко не все що вона вміє.

На дозвіллі, коли вона не вчить слова пісень і не влаштовує сольні концерти для сусідів, створює маленькі витвори мистецтва.


Їхню художню та естетичну цінність лишаю на ваш розсуд, та такі маленькі дива не лишають байдужими.


  


  Та все ж таки повернемося до музики. Нещодавно в славетному місті Лева проводився міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Golden Lion». Подібні заходи в Україні не новина і періодично відбуваються у різних містах країни. В цих фестивалях-конкурсах приймають учать не тільки вокалісти та музиканти, але й хореографи, театральні діячі й просто творчі люди. Коли Наташка дізналася про цей конкурс, вона просто не могла не прийняти в ньому участь! Отак ми зібрались, купили квитки і поїхали підкорювати львівський фестиваль. Нажаль через відносно невелику кількість учасників з трьох конкурсних днів лишився тільки один і в нас був аж цілий вільний день, та у Львові це не проблема;)
  Отримавши масу яскравих вражень від міста, Наташку охоплювало приємне хвилювання перед виступом.














Приготування, невеличка репетиція, макіяж, костюм….і три кроки до сцени. 
Ноти, слова, музика…як вирій – це захоплює і вже не відпускає.


Пісні які виконувала Наташа, не лишили байдужими суворе журі, і вони були досить щедрі на бали. 
 














Та й як не захопитись, в один момент, такою ліричною, а в інший,веселою та грайливою дівчиною?
  












  Цей фестиваль, окрім незабутніх вражень,  яскравих емоцій та нового досвіду, лишив Наталії Владиславівні пособі  маленький сувенір – диплом лауреата 3 ступеня! Що не кажи, а це досягнення, буде що дітям показати;)











Та це вже не перший диплом на рахунку Наташки. У рідному місті Харкові вона вже отримувала диплом, також, лауреата 3 ступеню на міжнародному фестивалю-конкурсу мистецтв «
Grand music fest».
Як то кажуть, стабільність.))))
  







Звичайно зупинятись на досягнутому ніхто не збирається, попереду ще дуже багато важкої, але цікавої і головне улюбленої роботи. 
Можна тільки побажати натхнення та наполегливості, та їй цього не бракує…;)  

P.S. Для усіх бажаючих послухати пісні у виконанні Наташки запрошую на цей сайт, не бійтесь, це не вірус - FlyMusic

Автор: К.Д.Ю.

1 комментарий:

  1. Огооо!К.Д.Ю.!!!Спасибо, Дашка!=)))Приятно такое читать!А я хочу сказать спасибо огромнейшее всем тем, кто поехал со мной во Львов группой поддержки, всем кто не смог поехать и поддерживал меня здесь, в Харькове!Кто звонил каждый день и успокаивал меня, так как знали,что это всего лишь второй фестиваль-конкурс в моей жизни, и для меня действительно была важна очень поддержка родных и друзей.Это очень вдохновляет!С такой поддержкой хочется всё больше и больше участвовать!=)))СПАСИБО ОГРОМНОЕ!!!=)))

    ОтветитьУдалить